Hvem er vi?

Helle & Anders Hegnet

Lige fra barnsben har vi i begge famlier været omgivet af dyr, men primært hunde, så det var ganske naturligt for os at anskaffe vores første hund, en labber, tilbage i 1989. Egentlig var det ment som en "hyggehund", men interessen for at ville noget mere blev tændt med tiden.

Tiden blev til, at vi skulle anskaffe os den næste hund, og sikkert var det, at det skulle være en Retriever. Retrieverens dejlige og venlige sind havde forblændet os, men med tiden var vi blevet mere og mere opmærksomme på en anden Retriever, der ikke bare havde et dejligt sind og masser af energi, men også havde et nærmest royalt udseende, nemlig Flat Coated Retriever.

I 1998 kom derfor den første Flatter derfor til huset, og et halvt senere kom nummer to til huset, begge fra Kennel Peritas, og vi har aldrig fortrudt valget af Flat Coated Retriever!

Tiden gik, men pga. familiemæssige årsager fik vi aldrig helt nået det, vi så gerne ville, masser af jagt, markprøvearbejde og udstillinger, men lidt blev det da alligevel til, her indbefattet brugsprøve og 1´ste præmie C-markprøve på begge hunde. Det blev da også til en BIS 4 på Pongo.

Sidenhen har vi igen fået gang i vores hobby, og er aktive indenfor udstilling, markprøve og jagt.

 

Helle Hegnet

Født den 14. maj 1967 i Kolding. Helle har oprindelig en baggrund som Isenkrammer, men skiftede branche i 1997 ved at tage Merkonom uddannelsen i 3 hovedlinier. Arbejder i dag med salg og marketing.

Er aktiv indenfor DRK regí som Intruktør på hvalpemotivation og Lydighed/brugsprøvetræning. Har gennemført DRK's Instruktør-uddannelse i hvalpe og brugsprøve/lydighedstræning, DRK's nye Basis-Instruktøruddannelse samt DKK´s opdrætte- og hundeholder uddannelse.
 

Anders Hegnet

Født den 27. december 1962 i København. Anders er oprindelig uddannet Lithografisk Trykker, men skiftede spor i 1990 ved gennemførelse af Den Grafiske Højskoles uddannelse som Grafonom og arbejdede i en årrække som Trykkerichef. Arbejder i dag som ESG Manager i den grafiske branche.

Har igennem mange år været aktiv med Flatter, og er i dag aktiv indenfor DRK regí som Instruktør på Brugsprøve/lydighedstræning og markprøvetræning. Har gennemført DRK´s Instruktøruddannelse i brugsprøve/lydigheds- og markprøvetræning. 

Har tidligere siddet som Regionsleder i DRK Sydjylland og Formand for Dansk Retriever Klub.
Sidder i dag i DKK's udvalg for Drivende og Apporterende Jagthunde.

Helle & Anders børn

Louise Dueholm Hegnet og Mikkel Hegnet, begge udeboende med hver deres familie. Utroligt glade for vores hunde, men kan de være andet...?!