Lørdag den 10. september 2011

Lørdag den 10. september 2011 var 8 af de 12 hvalpe samlet til det 1. hvalpetræf. Vi måtte desværre undværre Ronja, Aya, Albert og Tøsen. Vi håber, I har mulighed for at deltage næste gang.

Vi startede dagen med kaffe og morgenbrød. Susanne K og Sissy havde været så søde at bage kage. Tusind tak for det. Her fik alle hvalpeejerne udleveret et flettet halsbånd i den farve, deres hvalp havde gået med, de første 8 uger. Dette for at vi kunne se forskel på dem.

Herefter gik vi over på boldbanen, hvor vi lavede lidt lydighedstræning. Vi havde også taget vildt med, så dem der var interesserede, kunne prøve at få vildt i munden på deres hvalpe. Alle ville prøve og hvalpene var super dugtige. Selv om nogle af dem ikke havde haft vildt i munden, siden de var 7 uger klarede de det alle super flot. Ja faktisk var det ret impornerende at se flere af dem aflevere pænt til hånd.

For at venetiden ikke skulle blive for lang, havde vi arrangeret et lille skue i den anden ende af boldbanen. Det var ikke ment som en konkurrence. Derfor blev hvalpene ikke placeret efter de individuelle bedømmelser. Alle fik en skuekritik med hjem. Dommer var Janni Morsing. Tusind tak for det.

Dernæst var det tid til den individuelle konkurrence, som bestod af en fysisk det og en række spørgsmål omhandlende generel viden om kuldet.

Før vi gik tilbage til vores matrikel, tog vi et "familiebillede" og derefter fik hvalpene lov til at lege.

Vel hjemme hos os igen blev dagens vinder kåret. Og vinder blev: Susanne og Bella. Stort tillykke.

Nu var tiden kommet til, at trimmebordet blev fundet frem. Janni viste, hvordan man trimmer en voksen hund. Modellen var vores egen Arya.

Vi sluttede dagen af med en pølse fra grillen.

Tusind tak til alle for en rigtig hyggelig dag. Vi glæder os allerede til næste års træf!